sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Just want to shout my thoughts ~

Heei älkää taas kysykö otsikosta, tuli päästä. 
Ekaks kuvii meiä mökiltä, oli kaikki muut mukan, paitsi Cole, ku se on karanteenissa jalkojensa takia >-< Ku ne putoilee nii en haluu jättää niit minnekää. 


Älkää välittäkö tost ihme jutust oikeel, en enää itkää tiiä, mikä se on :d


Ja sitte tää ku kustomoin Cherisen :3 ei näytä enää itteltään mut oon iha tyytyväine :D Klikatkaa kuvaa, nii näkyy isompana ja parempana. Kommenttia tästä ! <3
15 kommenttia:

 1. Söpöjä kuvia ja ihanat kustomointi kuvat ! C: ♥

  VastaaPoista
 2. Tosi nättejä kuvia tuolta mökiltäsi, pidän erityisesti ensimmäisestä.
  Mitä tohon kustomointiin tulee, se on aika tylsä ja suhruinen. Ripset on ihan nätit ja kulmakarvatki ois, jos ne ois symmetriset. Mutta toinen niistä on paljon tummempi ja paksumpi. Noi alaluomien värit ei oikeen leviä nätisti, ei taida olla hyvin levittyviä värejä? Huulet on aika mitäänsanomattomat, mutta ihan ok.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku haukut toisen kustomointia noin. owo
   Musta se oli ihana, ne ripset oli tosi söpöt ja huulet näyttää ihan oikeilta! Noi kuvat oli tosi kivoja ja vaatteet niissä myös. : )
   Cherise ja Stica on niin nättejä!

   Poista
  2. en halunnu tehä mitää erikoisia muutoksia, koska Cherise ei oo mitenkää sellanen, et sil ois joku erikoisempi meikki. ja alaluomiahan ei tässä kuvassa ole, että jos tarkotat poskipunaa, se on yleensäkin ottaen häivytettyä, mutta selkeärajaista, eli ei kuulukaan olla levittyvää. Huulet on samaa sävyä poskipunien kaa. kiitos kuitenki kommentista, vaikka oliki ajattelematon tai tietämätön (Y)

   Poista
  3. Mun mielestä tää oli asiallinen kommentti, eikä mitään haukkumista. Tosin omasta mielestäni kustomi on todella kaunis. :3

   Poista
  4. 'anonyymi2' jaa no ois sen voinu asiallisemminki ja asiantuntevammin sanoa :d ja kannattais eka tutustuu asioihin, enne ku alkaa selittelee jotai omaa (Y)
   mut kiitos sulle kuitenki :3

   Poista
 3. Ihanaa :______: ♥ Millä teit noi huulet ? :3

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. kiitos molemmat ja shmi puolustukesta :D ja mmaddy tein ne eka sellasella kuivapastellilla, ja siihen päälle vesivärikynällä viivoja, että tulis aidomman näkönen (;

  VastaaPoista
 6. Wooow Lila toi on supersöpö toi custom :3 En älyy ton anonyymin sepausta, toi on tosi söpö! Ja noi kuvat sun mökilt on kans ihania :3 Ja noi poskipunat on kans söpööt... Aaaa Cherise on sulonen :3

  VastaaPoista
 7. ihania kuvia :3 Toi Cherisen kustomi on ihana. Ja toi yks anonyymi on vaa sulle kateelline nii se haukku siks. Ite tykkään täst enemmä ku edellisestä (:

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia luonnossa <33 Cherise on niin sulonen c:

  VastaaPoista
 9. Aivan ihana kustamointi:-) En jaksanu kirjautuu sisään mut oon Sarde

  VastaaPoista

Kommentiit :3